Bérlők és bérbeadók nyilatkoznak a válságról (videó)

Hétről hétre egyre többen veszik észre azt a paradigmaváltást, ami az albérleti piacon történt március közepén. Ezúttal a 24.hu készített egy videót, amiben bérlők és bérbeadók mesélik el, hogy miként érintette őket a válság, és ki mit lépett ebben a helyzetben.

shutterstock_1492614863_1.jpg

Akik a Rentingo blogot olvassák, azok számára nagy meglepetéssel nem szolgál a videó, tekintettel arra, hogy már március 10-én felhívtuk a figyelmet arra, összeomlik az Airbnb lakáskiadás a koronavírus miatt, majd március 25-én az adataink alapján már konkrétan kézifékes fordulót írtunk, és jeleztük, hogy a bérlők talán soha nem látott kedvező helyzetbe kerültek és idén ők diktálják a feltételeket.

Természetesen a hatásvadász cím itt sem maradhatott el („Most féláron lehet luxuslakáshoz jutni Pesten”), mert a kattintásokat be kell gyűjteni, de maga a forgatott anyag kifejezetten értelmesen mutatja be a helyzetet és a valóságot adja vissza.

 

Címkék: válság albérlet bérbeadás bérlő lakhatás airbnb rövid távú lakáskiadás koronavírus megújítási kockázat okos bérbeadó

A bejegyzés trackback címe:

https://rentingo.blog.hu/api/trackback/id/tr5315681222

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása