Elindult a Rentingo mobil app!

Már eddig is sok ezer bérlő találta meg a számára megfelelő albérletet nálunk, most viszont egy újabb lépést tettünk annak érdekében, hogy könnyebbé, kényelmesebbé és gyorsabbá tegyük nektek az albérlet, illetve a bérlő keresés folyamatát. A mobilappunk Apple és Android telefonokra is elérhető, töltsd le és próbáld ki!

ke_pernyo_foto_2020-08-18_21_10_14.png

Csodákat mi sem tudunk tenni, azt ne várjátok, hogy szuper lakásokat varázsolunk alacsony bérleti díjjal. De mivel szinte mindenki mobilon keresi az albérletet, ideje volt már, hogy ne csak mobilwebes felületünk legyen, hanem elkészüljön az applikáció is, amiben sokkal könnyebben és kényelmesebben lehet használni a legnépszerűbb funkciókat. 

 

A keresés folyamata nem változott, de bővült azzal, hogy a lokáció segítségével tudsz az adott környéken is keresni. A profilok és az ingatlan hirdetések a mobil képernyőhöz igazodva rendezettebbé és átláthatóbbá váltak. A leglátványosabb változás talán az üzenetküldést érinti, aminek a használata az applikációban sokkal egyszerűbbé vált. Ráadásul ha engedélyezed a telefonodon az értesítések megjelenítését (push noti), akkor garantáltan nem maradsz le egyetlen bérlői vagy bérbeadói üzenetről és szinte élőben tudsz a chat-en kommunikálni a másik féllel.

Az alkalmazást megtalálod a Play Store-ban és az App Store-ban egyaránt. Ha kipróbáltad és tetszett, akkor segíts nekünk azzal, hogy értékeled is a store-okban az alkalmazást! Köszönjük :)

 

Címkék: albérlet lakáskeresés lakótárs bérlő mobilapp bérlőkeresés

A bejegyzés trackback címe:

https://rentingo.blog.hu/api/trackback/id/tr216169128

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása