Mit moderálunk és miért?

Főleg a Facebookon szoktuk megkapni azt a véleményt, hogy nálunk nagyon nehézkes a regisztráció. Mi ezt vállaljuk, mert nem hagyományos apróhirdetési oldalként működünk. Ha megérted, hogy mit és miért csinálunk, valamint elfogadod a szabályokat, akkor sokkal könnyebb Rentingo taggá válni. Ezért most mindenki számára egyértelműen leírjuk, hogy mit és miért moderálunk.

blue-office-eraser-orange-35202.jpg

Ezerszer elmagyaráztuk már, hogy mi a különbség a hagyományos hirdetési oldalak és a Rentingo között, de szívesen leírjuk minden alkalommal. A lakáskiadás és lakásbérlés egy speciális üzlet, ahol a felek hosszú távú üzleti kapcsolatot hoznak létre, ehhez pedig nélkülözhetetlen a bizalom, ami a másik fél megismerésén alapul. Ezért mi csak azoknak ajánljuk a Rentingo használatát, akiknek nincs hátsó szándékuk, vállalják a transzparenciát és elfogadják a szabályainkat, amivel megnehezítjük azok dolgát, akik a zavarosban szeretnének halászni. 

Már rögtön a profilképnél sokan elvéreznek. Se a panda, se a virág nem megfelelő, fontos, hogy Te magad szerepelj a fotón! Ez bizony kötelező, és még azt is ellenőrizzük, hogy felismerhető legyél, mert a Rentingo célja, hogy a bérlők és a bérbeadók egyaránt korrekt módon mutatkozzanak be. Azaz ha bukósisakban és síszemüvegben vagy, azt is törölni fogjuk.

A profil létrehozása során nem sok szabadszavas szöveget kérünk, de ha ott nem sikerül elérni a minimális karakterszámot, és random karakterekkel töltöd ki a bemutatkozást, akkor törölni fogunk. Ha nem tudod megtisztelni a másik felet pár értelmes bemutatkozó mondattal, vagy éppen nem jut eszedbe semmi értelmes dolog saját magadról, akkor sajnáljuk, de nem leszel a Rentingo közösségének a tagja. Ez esetben Te nem minket, mi pedig nem Téged keresünk...

A szövegben ne írd le se a vezetéknevedet, se a telefonszámodat, se az email címedet, mert a publikus oldalon egyik sem jelenhet meg. Akivel felveszed a kapcsolatot és szimpatikusnak találod, azzal Te saját magad egy gombnyomással megoszthatod majd a neved és az elérhetőségeidet.

A bérbeadók sokszor esnek abba a hibába, hogy több ingatlant szeretnének a bérlőknek ajánlani akár a hirdetésben, akár az üzenetküldő felületen. Ezt senkinek nem engedjük, csak azt az ingatlant lehet promotálni, ami megtalálható az oldalon. Ennek az oka nem olyan bonyolult: senki nem használhat “csaliként” egy jól kinéző lakást alacsony bérleti díjjal, majd az érdeklődést felkeltve próbáljon bármi mást mutatni a bérlőknek. Ez a közösség érdeke. Természetesen van lehetőség arra, hogy több ingatlant hirdessen a tulajdonos, ehhez csak üzleti vagy profi taggá kell válni.

Reméljük, hogy tudtunk segíteni ezzel a poszttal, de amennyiben bármi nem egyértelmű, akkor a HELP-ben szinte biztos, hogy megtalálod a választ! Ha mégsem lenne meg, akkor fordulj a chat-en az élő ügyfélszolgálatunkhoz, ott is örömmel segítünk! 

Címkék: tippek bérbeadás első lépések bérlő

A bejegyzés trackback címe:

https://rentingo.blog.hu/api/trackback/id/tr2415810780

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása