Belefáradtál, hogy telefonon hívnak a bérlők?

Sokan jelentkeznek, de az érdeklődők 80%-a el sem olvasta a hirdetést, mindenkinek ugyanazt kell elismételgetni, mindig pont rosszkor hívnak, és ráadásul minden jelentkezőt külön el kell menteni a mobilba. Ismerős az érzés? És amikor a lakás bemutatásakor már első látásra tudod, hogy megint feleslegesen jöttél? Ilyenkor érdemes átgondolni, hogy ma már hatékonyan is működhet a bérlőkeresés.

  photoreal_the_landlords_face_falls_as_he_receives_yet_another_0.jpg

A hirdetésnél a telefonszám nyilvános mindenki másnak az érdeke, kivéve téged, a bérbeadót, aki nem azt szeretné, hogy boldog-boldogtalan hívogassa, hanem „csak” a megfelelő bérlőt szeretné megtalálni. Miért múlt századi megoldás telefonszámon várni a jelentkezőket? 

  1. Időigény: Sok hívást kell fogadni, és mindegyiket kezelni kell, amely időt vesz igénybe, különösen akkor, ha az ingatlan népszerű, és sok jelentkező érdeklődik.
  2. Ismétlődő kérdések: Az emberek ma már nem olvasnak, hanem szkennelnek, átfutják a hirdetést, nem értelmezik. Ezért a telefonhívások során gyakran ugyanazokat a kérdéseket kell megválaszolnod mindenkinek.
  3. Elérhetőség: A bérlők a legkülönböző időpontokban hívhatnak, munka, vagy éppen szórakozás közben zavarnak meg a hívások.
  4. Szűrési nehézségek: A telefonos jelentkezések esetén nehezebb szűrni a jelentkezőket, ezért sok esetben olyanoknak fogod megmutatni a lakást, akikről az első találkozáskor kiderül, hogy nem felelnek meg az elvárásoknak.
  5. Adatok nyomon követése: Telefonon keresztül az adatok nyomon követése nehezebb lehet, mint az írásos kommunikáció esetén. Mindent fel kell írni, és ha sok jelentkező van, akkor nem lesz könnyű emlékezni, hogy kivel miben maradtál.
  6. A mobilszámod közkincssé vált: Az a minimum, hogy a közvetítők fognak folyamatosan hívogatni, de ha egyszer kitetted az internetre nyilvánosan a számodat, akkor utána mindenki más is.

 A Rentingo-nál azért sokkal hatékonyabb a folyamat, mert a telefonszámod sehol nem jelenik meg nyilvánosan, csak a chat-en keresztül tudnak jelentkezni a bérlők. Ha ugyanazokat a kérdéseket tennék fel, a chat-en könnyen be tudod másolni a válaszokat. Nem fognak zavarni a hívások, mindig akkor válaszolsz, amikor neked megfelelő. Könnyen tudod szűrni a jelentkezőket, mert eleve valós bérlői profillal rendelkeznek, és a chat-en kérhetsz tőlük bármilyen más információt, amire még szükséged van, mielőtt megmutatnád a lakást. Mivel minden chat-hez fotó tartozik, és megtalálod a beszélgetés előzményeit, így könnyű lesz emlékezni arra, hogy kivel miben állapodtál meg. A mobilszámodat csak azzal osztod meg, akit a fenti előzmények után megfelelő jelentkezőnek tartasz, és érdemesnek arra, hogy megmutasd neki a lakást. Így se egyetlen közvetítő nem fog hívogatni, se a piackutatók és telemarketingesek adatbázisába sem kerülsz bele.  Ma már így is lehet bérlőt keresni :)

Címkék: tippek bérbeadás bérlőkeresés okos bérbeadó

A bejegyzés trackback címe:

https://rentingo.blog.hu/api/trackback/id/tr7918259951

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása