Te mennyit fizetsz az albérletedért?

Nincs két egyforma lakás, a hirdetésekben szereplő bérleti díjakhoz viszonyítani könnyen félrevezető lehet, mert az csak egy pillanatfelvétel a piac állapotáról. Eddig más lehetősége mégsem volt se a bérlőknek, se a bérbeadóknak. Mostantól már segít az alberletkalkulator.hu!


kalkulator.png

Azt mindenki tudja, hogy egy teljesen felújított klimatizált, parkra néző lakásnak drágább a bérleti díja, mint egy átlagos állapotú, forgalmas útra néző, klíma nélkülinek. De az már sokkal nehezebb kérdés, hogy mennyivel, mert a bérleti díjat sok egyéb más tényező is befolyásolja. Csak egy példa a sok közül: nagyon nem mindegy sem a lokáció, sem pedig az adott terület bérlakás állományának az összetétele. Ha egy adott területen kevés új lakás található, akkor ott a felújított bérlakások relatíve drágábbak lehetnek, mint egy olyan lokáció esetében, ahol sok új lakás épült és azok nagy része megjelent a bérleti piacon.

Ezért a jó becsléshez szükség van egy hatalmas adatbázisra és egy olyan algoritmusra, ami folyamatosan tanul és amely figyelembe veszi az ingatlannak a felhasználó által megadott tulajdonságait, valamint az ingatlan környékén található bérlakás-állomány adatait egyaránt.

A Te albérletednek mennyi a bérleti díja? Ha megadod az ingatlan címét és válaszolsz 8 kérdésre, akkor az algoritmus segít meghatározni a lakás reális bérleti díját. Számold ki velünk albérleted valódi értékét! 

Címkék: tippek albérlet bérbeadás bérlő alberletkalkulator.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://rentingo.blog.hu/api/trackback/id/tr8215719702

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása